Första besöket :)

Idag har jag jobbat. Har inte känt av magen så himla mycket heller, SKÖNT! En annan som har praktik där är nästan i samma vecka som mig kom det fram idag när vi pratade lite under tiden som vi packade upp varor, riktigt kul :) Enda skillnaden är bara att hon har två barn sedan innan, hon är dock bara ett år äldre än mig (alltså 20 år).
Sedan så hämtade min gulliga morfar mig och körde mig till mitt SISTA samtal på BUP, uppföljare av allting, vilket känns sjukt skönt! Vad vi pratade om behöver ni inte veta ;) Dom har kontakatat mödravården åt mig också eftersom jag inte kunnat få tag i dom pga deras DUMMA telefonsvarare. MVC kommer iallafall att skicka hem brev imorgon och ger tid till mig i oktober för mitt första besök. Jag tror det är då det verkligen kommer att sjunka in att jag och Ilja varkligen kommer ha barn snart..

Ska börja skriva mer i bloggen nu

Jag har aldrig varit en sån som gillar att skriva ner mina tankar eller dela dom med andra. Jag försöker hålla dom mest inom mig men nu ska jag börja skriva blogg. Mest för att skriva om min graviditet som jag och min pojkvän nyss fått reda på, och mitt eget liv och mina egna tankar, bloggen kommer alltså vara för min egen skull.

Idag har jag jobbat på Rusta :) Trivs som bara den där, det är andra dagen jag jobbar där nu. Vilken skillnad att få komma dit med alla roliga och MOGNA människor som jobbar där med tanke på dagisfasonerna på gamla skitskola jag kommer ifrån. Jag älskar socialiteten och att få träffa och kunna hjälpa nya människor varje dag. Jag ville inte ens sluta idag när jag skulle hem :( haha!

Hade ont i magen i slutet när jag satte mig ner. Imorgon ska jag försöka ringa bvc eftersom jag ska dit på mitt första besök så snart som möjligt. Jag får verkligen väldigt ont i magen när jag väl får det, jag kan inte röra mig utan måste sitta eller stå still tills det går över varje gång och det vill jag prata med dom om eftersom det händer upp mot 5 gånger per dag. Jag hoppas dom kanske kan ge ett bra tips på det eftersom det inte är så roligt om man får det när man pratar med en kund, som tur är så håller det bara på i kanske 30 sekunder fast det känns som en evighet och som att hela magen håller på att brinna upp eller krampa sönder under tiden det håller på. Eftersom jag bara är i andra månaden så känns det inte som att det borde göra så ont, sen kommer jag ju får veta exakt hur långt gången jag är :)

Nu ska jag vänta på att min älskling ska ringa eftersom han skulle äta först tyckte jag, han är en riktig surgubbe när han inte äter, precis som jag är en PMS unge när jag inte gör det, ännu värre nu.. ;)

Älskar dig Ilja!


Kram på er!


RSS 2.0