störande vaktmästare!!!

Hejsan! jag har precis vikt tvätt, bäddat rent i sängen och städat upp på rummet. Innan det badade jag och älskling och nu är han på jobbet :) Undrar vad jag ska göra idag, förslag? hehe. Blev förresten skitsur vid sex morse när den där jäävla snöplogen körde utanför ÖVERDRIVET många gånger typ som för att väcka alla andra bara för han som körde inte fick sova, aaahh, jag höll nästan på att gå ut och skälla ut honom alltså! Fyfan vad jobbigt det var, i nästa TVÅ timmar höll han fan på o skottade utanför! Mitt morgonhumör är inte så roligt heller så tur att jag hann somna om innan ;)

Just nu


Battlefield 3 :)
Ja, idag har det ju bara snöat och varit kallt ute och min älskling har jobbat hela dagen så nu har han gjort sig välförtjänt av att ockupera tvn ikväll. Senare när han gått och lagt sig blir det paranormal activity 3, vi får se om han somnar då, han som inte är rädd för någonting som han säger ;)

YEEESSSSS!!

Fick precis sms från JYSK som skrev att vi kan hämta våran säng nu på söndag! Helt underbart :) Just nu delar vi på en 110 säng i trä och den knakar huuur mycket som helst bara man vänder sig i den och gör att man får jätteont i ryggen. Vi var och provade ut två jäätesköna 80 sängar och får dom ihop med en sängram och en heltäckande madrass, nu längtar jag till söndag! Nu kommer vi kunna ligga ner i sängen utan att hela huset hör. :)
Sen har min mamma pratat om att hon ska köpa en lägnehet här i uddevalla till oss som vi kan hyra av henne så nu ska vi bara hitta en lägenhet och sen är allting PERFEKT! <3

Svar på kommentar

tjockismamman ([email protected]) om Funderar på att ta upp lite bloggande igen.:
Så är det ju ibland att man har mera lust o skriva på sin blogg.. Man lämnar ju ut sig rätt så mycket när mans kriver m.m men det är också en BRA verktyg man kan använda och ventilera tankar och funderingar..
Bloggen var min ventil när vi fick göra sen abort på våran lilla kille i v 20+..

Beklagar verkligen förlusten av barnet HEMSKT att behöva uppleva och sådan DÅLIG mottagning ni fick är HEMSKT.. hoppas du/ni mår bra nu..
Jag brukar oftast säga att livet brukar oftast inte ge någonting man INTE klarar av..

Hoppas du bestämmer dig o blogga mera ;)
Hejsan! Tack så mycket för din kommentar :) Ja, mottagningen var hemsk och jag hoppas någon annan inte utsatts för samma mottagning som vi fick på akuten! Nu känns det bra, det är inte så ovanligt med missfall som man kan tro. Sen så är vi väldigt unga också så det kommer fler chanser! Kram

Funderar på att ta upp lite bloggande igen.

Jag ska nog börja blogga igen, men som det brukar vara så har man lust en dag och sen går det en vecka till nästa inlägg osv... hehe.
Jag har vaknat för en stund sen och funderar på att plugga lite körkort (men fan vad tråkigt det är!) och sen bara ta det lugnt idag.!Har ont i magen rätt ofta, funderar på om jag är känslig för mjölk :( Jag som älskar mjölk och glass och allt vad det nu är!



När inget funkar så står du där med mig<3








Väldigt gammal bild! :)

RSS 2.0